ПАТ «Укрзалізниця» найближчим часом оголосить тендер на закупівлю 150 тисяч тонн дизельного пального із застосуванням формульного підходу при розрахунку вартості закупівлі. Про це повідомив голова правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Балчун у ході круглого столу, який відбувся 30 листопада 2016 року на Дарницькому вагоноремонтному заводі. Зазначений об’єм пального буде використаний для роботи залізничної галузі у 2017 році.

«Ми оголосимо один великий тендер на 150 тисяч тонн дизпального, будемо орієнтуватися на формульний підхід за ринковими показниками. Крім того, до 22 грудня поточного року у нас відбудеться дев’ять тендерів на закупівлю пального – загалом 200 тисяч тонн», – заявив Войцех Балчун.

Голова правління додав, що цього тижня завершилися два тендери на придбання палива, кожен з яких по 20 тисяч тонн. Наразі триває період, відведений українським законодавством на подання скарг.

«Оперативні проблеми, пов’язані з недосконалістю процедури закупівлі пального, подолані. Наразі пального в галузі вистачає», – підкреслив Войцех Балчун.

Ви тут: ПРО КОМПАНІЮ ПРЕС-ЦЕНТР Укрзалізниця закупить 150 тисяч тонн дизпалива із формульним розрахунком вартості