Укрзалізниця придбає понад 3000 бандажів для рухомого складу

Сьогодні, 25 листопада 2016 року, в системі ProZorro відбулося розкриття пропозицій учасників тендеру, оголошеного філією «Центр забезпечення виробництва» ПАТ «Укрзалізниця», на придбання 3 340 бандажів чорнових для залізничного рухомого складу. Про готовність поставити залізниці зазначену продукцію заявили чотири компанії, одна з яких – нерезидент.

Загалом заплановано придбати 1063 бандажів для приміських електропоїздів, 1575 бандажів для тепловозів та 702 бандажа – для електровозів. Це дозволить вчасно виконувати запланований план ремонту залізничного рухомого складу. Очікувана вартість закупівлі складає 44,5 млн грн.

Пропозиції надали чотири компанії, серед яких ТОВ «Донецькспецсталь»,                  ТОВ  «Інтерпайп Україна», ТОВ «Рєтек» та HUTA BANKOWA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ (нерезидент України).

Наразі відбувається оцінка поданих учасниками пропозицій на відповідність кваліфікаційним вимогам. Після чого буде визначено дату проведення аукціону.

Філія «Центр забезпечення виробництва» Публічного акціонерного товариства «Українська залізниця» - відокремлений підрозділ, що здійснює делеговані йому функції від імені та в інтересах ПАТ «Укрзалізниця». Метою діяльності філії є забезпечення потреб Укрзалізниці матеріально-технічними ресурсами, надання послуг, забезпечення ефективного функціонування та розвитку виробничо-технологічного комплексу залізничного транспорту України.

Ви тут: ПРО КОМПАНІЮ ПРЕС-ЦЕНТР Укрзалізниця придбає понад 3000 бандажів для рухомого складу