Філія «Центр забезпечення виробництва» ПАТ «Укрзалізниця» нарощує темпи закупівель через електронну систему ProZorro - 11 серпня 2016 року філія оголосила 10 додаткових процедур закупівель по трьох видах продукції.

Таким чином, станом на 12 серпня, філією «ЦЗВ» оголошено 60 процедур відкритих торгів в системі ProZorro.

За словами виконуючого обов’язки начальника філії Сергія Іванчі, вчора тендерний комітет «ЦЗВ» оголосив проведення чотирьох процедур закупівель метизної продукції. Три з них - обсягом 56 тонн та очікуваною вартістю 2,7 млн грн кожна, а одна – обсягом 2,1 тис. тонн та очікуваною вартістю 117,5 млн грн.

Крім того, оголошено одну процедуру закупівлі кабелю загальним обсягом 46,3 тис. м та очікуваною вартістю 12,14 млн грн.

Також буде проведено п’ять процедур закупівлі дизельного палива загальним об’ємом 37,9 тис. тонн та очікуваною вартістю 670,9 млн грн. Дві процедури закупівлі оголошено на 10 тис. тонн, дві – на 5 тис. тонн, одну – на 7,9 тис. тонн.

11 серпня тендерний комітет філії розглянув пропозиції учасників процедури відкритих торгів на закупівлю 8 тис. тонн. дизельного палива  і допустив до аукціону дві компанії: ПП «ОККО БІЗНЕС-КОНТРАКТ» та ТОВ «Трейд Коммодіті».

Ви тут: ПРО КОМПАНІЮ ПРЕС-ЦЕНТР Укрзалізниця нарощує темпи закупівель через ProZorro – оголошено вже 60 процедур