ТД «Сокар Україна» поставив залізничній галузі 50% дизпалива в рамках договору

Станом на ранок 8 серпня 2016 року обсяг відвантаженого дизельного палива ТОВ «Торговий Дім «Сокар Україна» склав 8 379,441 т. Таким чином, договір, підписаний сторонами 1 серпня, вже виконаний на 50%.

Нагадаємо, 1 серпня 2016 року між філією «ЦЗВ» та ТОВ «Торговий Дім «Сокар Україна» був укладений договір на постачання дизпалива загальним обсягом 14 087 т за ціною 17 700 грн/т  (14,69 грн/л) з ПДВ.Компанія перемогла в результаті процедури конкурсних торгів, оскільки запропонована ціна виявилася найбільш економічно вигідною.

Проте виконання даного договору, який дозволяє залізниці зекономили 38 млн грн обігових коштів на закупівлі дизпалива, супроводжується діями третіх осіб, спрямованими на оскарження чи блокування.

Окрім того, на даний час філія також має укладений 6 липня за результатами відкритих торгів контракт ще з одним контрагентом – ТОВ «ВОГ АЕРО ДЖЕТ». Проте відвантаження продукції по ньому не відбувається, оскільки зазначена ціна - 20 898 грн/т з ПДВ - значно перевищує середньоринкові ціни. Відповідно до довідки ДП «Держзовнішінформ» від 2 серпня 2016 року цей показник складає 16 850-17 490 грн/т. «ЦЗВ» веде постійні переговори з нафтотрейдером щодо зниження ціни до ринкового рівня.

Для подальшого безперебійного забезпечення залізниці дизельним паливом 5 серпня філією «Центр забезпечення виробництва» були оголошені електронні торги на закупівлю 8 000 т та 10 986 т дизпалива.

Ви тут: ПРО КОМПАНІЮ ПРЕС-ЦЕНТР ТД «Сокар Україна» поставив залізничній галузі 50% дизпалива в рамках договору